pühapäev, 11. veebruar 2007
Kanahautis jogurti-köögiviljakastmes
Kuuele kõhule. Sellest see kõik alguse sai. Peaaegu :) Eellooks oli sellele küll nädalapäevad tagasi valminud püreesupp sibula ja röstsaiaga ja eile ostetud kokaraamat "100 suppi, paja-ja vormirooga".
6 kanakoiba Tallegi marinaadis (võiks ka terve kana, aga siis tuleb kirves kätte võtta)
5 dl maitsestamata jogurtit
1 tl tshillipulbrit (me panime pool ja ikka õhkasime pärast)
1 tl soola
1 tl suhkrut
2 küüslauguküünt
1 spl õli
2 paprikat
1 porru
1/2 purki purustatud tomateid
Kanakoivad või tükeldatud kana panna võitatud ahjuvormi, valada peale maitsestamata jogurtist, tshillipulbrist, soolast ja suhkrust ja tükeldatud küüslauguküüntest kaste. Küpsetada 30 minutit. Vahepeal tükelda paprika ja porru ja prae pannil mõni minut, lisa tomatid, sega ja tõsta tulelt. Vala segu ahjuvormi. Sega kergelt läbi ja küpseta veel 30 minutit. Serveeri riisiga.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
5 kommentaari:
"jogurt" pealkirjas on petlik, panime pool tšilli kogusest ja sülgasime ikka tuld.
Siis võib-olla kanahautis teravas jogurti-köögiviljakastmes?
Mina küpsetaksin kana kah veel eelnevalt...tundus toorevõitu.... või lihtsalt selle tsillikoguse kõrval ei saandki muust aru:D
Ei, kana küll toores polnud - selline mõnus ja mahlane minu meelest.
mina pigem ka toetaks maailmaparandaja mõtet mõnusast ja mahlasest kanast. samas... pole ma just väga objektiivne... mina selle kana sealt ahjust ju välja tirisin :)
ja kriitikat võtan tõsiselt, järgmine kord küpsetame sulle krõbeda kõrbekana :D
Postita kommentaar