pühapäev, 11. veebruar 2007

Ahjusaiakesed

Hannahiga eksperimenteerimise tulemus.

2 ciabattat või 2 pakki röstikukleid
küüslauku
oliivõli
Provence'i ürdisegu
tomateid
tomatimaitseainet
Tallegi suvises marinaadis kanafileed (võib ka ära jätta või hoopis tuunikala kasutada)
sibulat
pakk riivitud juustu

Saiaviilud ahjuplaadile panna, pritsida kergelt üle oliivõliga ja ürdiseguga, küüslaugud neile peale või nende kõrvale panna. Küpsetada ahjus krõbedaks. Vahepeal tükeldada tomatid nii väikseks kui võimalik, maitsestada. Kana väikseks tükeldada ja koos sibulaga pannil praadida. Tomatisegu, kana ja sibul saiadele panna, katta juustuga ja ahju, ca 10 minuti pärast on asi valmis.

Kommentaare ei ole: