pühapäev, 11. veebruar 2007

Tomati-mozzarella salat

Koguseid ei oska täpselt öelda. Jaanika mind neid koostisaineid armastama õpetas.

tomateid
pakk mozzarella juustu
jääsalatit (või lehtsalatit) (parim variant oleks küll rucola salat)
värsket basiilikut
3/4 balsamiveiniäädikat
1/4 oliivõli

1 variant on tomatid ja juust viilutada, laduda kordamööda taldrikule ringi. Puistata peale hakitud basiilik ja niristada peale veiniäädika ja õli segu, soovi korral natuke pipart ka.

2 variant (suurema koguse puhul) on tomatid ja juust tükeldada. Salat rebida tükkideks. Kõik kausis õrnalt segi tõsta. Peale raputada hakitud basiilik ja valada üle veiniäädika-õli seguga. Maitsestada natukese soola ja pipraga kui soovi on.

Kommentaare ei ole: