pühapäev, 11. veebruar 2007

Sissejuhatus toiduklubisse

Teretulemast!
Kui Sulle meeldib süüa, kui Sulle meeldib juua, kui Sulle meeldib laulda, kui Sulle meeldib hea seltskond ja Sa tunned kedagi meist, siis oled Sa õiges kohas :) Sissepääs kambakese liikmetele prii, saatke sooviavaldus aadressil myts20@hot.ee ja te saate õiguse siia oma sissekandeid teha. Kambakese liikmete tuttavad ja tuttavate tuttavad ja nende tuttavad on ka alati teretulnud (eriti kui neil on midagi sellist, mida nad ka meiega jagada tahaksid).
Miks just toiduklubi? Tõuke selle loomiseks andis üks külm talvepäev veebruarikuus, kui me kuidagi oma toidukotiga Annelinna ei jõudnud ja seetõttu ühest lähemal asuvast uksest sisse astusime ja oma kanahautise jogurtikastmes ja köögiviljadega ahju panime.
Salamisi ja vaikides tunnistades olen mina juba ammu sellisest kohast unistanud. Kohast, kus saaks piiluda, millega mu sõbrad üksi või koos köögis olles tegelevad ja kust leiaks ideid, kui tahaks nagu midagi head, aga ei tea täpselt mida, või kuidas seda midagi teha. Loodetavasti leiab see usinat kasutamist.
Piiranguid ja reegleid eriti seada ei oska. Retseptide juures pildid kohustuslikud pole, aga kui on seda toredam. Söögi päritolu võiks ära mainida kui võimalik. Sildistamine on kohustuslik, aga eks see siltide jagunemine kujuneb kirjutamise käigus, ei kujuta hetkel ette.
Kohtumiseni köögis või siin omamoodi virtuaalse laua taga!
Teeme,
süüa me teeme,
süüa me teeme,
püüame, teeme,
hüüame: tee veel!
/Dagö/

Kommentaare ei ole: