Seda toitu valmistasime eelmisel reedel.
Vaja on:
8 keskmise suurusega keedetud kartulit,
200 g toorest kalafileed või naturaalset kalakonservi,
soola,
pipart,
2 spl. hakitud tilli,
2 muna,
1½ klaasi piima või piima ja koore segu
Kuna valmistamisõpetus algas sõnadega kartulid lõigatakse õhukesteks viiludeks ja me ei pannud tähele seda, et vaja läks keedetud kartuleid, tuli meie variant tooreste kartulitega. Igal juhul lõikasime nad viiludeks. Kala hakkisime ära. Vormi panime kartulid, nende peale kala, soola, pipart, tilli ja jälle kartulid ja natuke kala ja maitseaineid ning uuesti kihi kartuleid. Muna kloppisime lahti, lisasime piima ja koore ning valasime üle. Suurendasime ka natuke kogust, kuna meile tundus, et muidu jääb väheks.
Keedetud kartulitega variandi puhul on küpsemisaeg 180 kraadi juures 20-30 minutit (vähemalt retsepti järgi), meil läks asi natuke kauem (vist umbes tund) ja natuke suurema kuumuse juures. Aga maitses hästi ja sai vaatamata mõningastele originaalretseptist möödapanekutele ilusti valmis :)
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
1 kommentaar:
Ja ei tohi unustada olulisimat asja selliste vormide puhul. Kõige peale pandi veidike enne valmimist riivJUUSTU. Seda oleks võinud isegi vahele panna...
Nämma.
Postita kommentaar