Mida teha, kui ei armasta eriti kodujuustu, aga sul on kaks topsitäit seda kraami külmkapis? Kooki loomulikult :) Üks võimalik variant on selline:
600 g kodujuustu
4 muna
Vilma juubeli tordipulber
natuke manna või riisihelbeid
natuke võid
ca 100 g hapu- või rõõska koort
suhkrut maitse järgi
Kogu see kraam kokku segada, ahjuvormi või plaadile ja praeahju (temperatuur peaks vähemalt 200 kraadi olema). Küpsetada nii kaua kuni valmis on :)
Aga nagu ikka kohendasin retsepti natuke - rõõsa koore (ehk siis vahukoore) asemel võtsin hoopis kohvikoore (järgmine kord on plaanis hapukoorega proovida). Suhkrut ma ei pannudki, sest selle aja peale kui kõik need asjad kaussi kokku keeratud said, oli tainas juba suht magus.
EDIT: Proovisin ka hapukoorega variandi ära, maitses sama hea.
*koogi nimi tuleneb kodujuustu päritolust
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar