pühapäev, 11. veebruar 2007

Imelihtne ja imehea tuunikalapasta

See konkreetne söögiidee tuli Kätlini köögist, kuna ma ei küsinud, kuidas ta seda täpselt tegi, siis leiutasin oma viisi.

pakk makarone
1 tuunikala konserv (suured tükid vees)
2 sibulat
nii 4-5 tomatit

Makaronid keema panna. Keeta nagu tüüpiline eestlane ikka. Hakitud sibul pannil praadida, lisada hakitud tomatid ja tuunikala. Soojendada neid mõnda aega koos pannil, niikaua kuni makaronid on valmis ja siis voila, segada kõik kokku, raputada peale parmesani ja head isu!
Salatiks juurde rebida jääsalatit koos tilgakese balsamiveiniäädikaga ja näpuotsatäie sidrunipipraga.

3 kommentaari:

saarlanna ütles ...

Minu köögist? Vau, ma olen inspiratsiooniallikas:)

saarlanna ütles ...

Ja muide tõesti lihtne ja maitsev.

kõige laisem laiskloom ütles ...

oli tõesti, sain kah seda eile proovida.. :o)